Ajánlat!

Osztálykirándulás, tábor, nyaralás? Öregerdő turistaház
Irány a Börzsöny!
Öregerdő turistaház

Tanárajánló
Barátom, a számítógépSinkovicsné Horváth Beatrix vagyok. 1982-ben végeztem a Budapesti Tanítóképző Főiskolán, több, mint 25 évig dolgoztam tanítóként, majd miután 2006-ban számítástechnika tanári diplomát szereztem az Eszterházy Károly Főiskolán, informatika tanár lettem.
A "szerelem" a számítástechnika iránt nem újkeletű, 1987-ben kaptam az első számítógépemet, Commodore 64-et. 1990-ben kezdtem el számítástechnikát tanítani első osztályos gyerekeknek, a számítógépet a saját tantermünkben helyeztük el, és egyéb órákon is jó hasznát vettük. Egyszerű gyakorlóprogramokat írogattam rá, akkor még Basic nyelven. 2006-tól felső tagozatos gyerekeknek is tanítok informatikát.
A tanári munka mellett weblapok készítésével, programozásával foglalkozom. Így jött az ötlet, hogy az Interneten fellelt okosságokat mások részére is hozzáférhetővé kellene tenni... És elindult a "www.tanito.atw.hu" honlap. Majd 2009-ben elindult a www.gyakorolj.hu.
Jelenleg a napi, egyedi látogatók száma megközelíti a 4000-et. Facebook oldalamon több mint 1000 rajongó olvassa a friss tartalmakat.

Most Angliában élek, és hasonló tartalmú angol nyelvű - oktatást segítő - oldal létrehozásán is dolgozom.
E-mail címem:
Feladó neve:
Feladó e-mail címe:

Üzenet tárgya:
Szöveg: