Oktatóprogramok
évfolyam szerint:

tantárgy szerint:


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   17   18   19   20   21   22   

Készíts képet!

Ismét egy jó kis képszerkesztő...
Megnézem...
Kutatók éjszakája - nyerj iPod-ot!

A kérdőív kitöltése mindössze 10-15 percet vesz igénybe, névtelen és önkéntes.
Megnézem...
Letölthető beszédjavító program

Az Oktatási Minisztérium támogatásával egy IKTA projekt keretében elkészült egy számítógéppel segített beszédjavítás-terápiára és olvasásfejlesztésre alkalmas eszköz, a BESZÉDMESTER.
Megnézem...
Mi az a scrapbook?

Scrapbook technikával rengeteg gyönyörű dolgot tudsz készíteni, az egyszerű köszönőkártyáktól kezdve a képkereteken és naptárokon át a komplett fotóalbumokig szinte mindent.
Megnézem...
De lehet digitális scrabookot is készíteni. A Digitális Scrapbook Iskolában ezt is megtanulhatod. Szükség van hozzá egy Photoshop programra. Megnézem...
De készíthetsz online programmal is scrapbookot. Megnézem...
Én ezt készítettem:
Click to play this Smilebox scrapbook
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Free digital scrapbooking design generated with Smilebox


Virtuális séta a Füvészkertben

Tegyünk egy sétát a Füvészkertben!
Megnézem...


Csatlakozz családoddal a Panda Klubhoz!

Júliustól új, kedvezményes lehetőség indult a Panda Klubnál. Szeretettel várnak minden kirándulni szerető, természetbarát családot a csapatba.
Megnézem...


I-Doctum tananyagok ingyenes kipróbálása

Interaktív (I-Doctum) tanananyagok most ingyenesen kipróbálhatóak. Figyelem! A letöltött anyag, csak 24 órán keresztül marad aktív.
Megnézem...


Ha kihajózol - Biztonságban a vízi járműveken

Amikor az időjárás melegebbre fordul, mindenki szeretne a víz körül lenni. Az uszodában vagy a strandon fetrengeni, ugyanis a víz az egyetlen nyáron, amely felveheti a versenyt a nagy meleggel! Sajnos, általában az emberek többsége csak jól érzi magát, és azon kívül, hogy vet egy pillantást a vízi mentőre, nem is törődik a biztonsággal, pedig nem ártana. Az 5 és 24 éves fiatalok körében ugyanis a vízbe fulladás a második leggyakoribb halálok.
Megnézem...


Csillagászati Tudásbázis

A Magyar Csillagászati Egyesület által kialakított és fenntartott Csillagászati Tudásbázis honlap célja az általános csillagászati ismeretek bemutatása. Ennek érdekében honlapunk tartalmának fő gerincét egy tematikus enciklopédia , tanórákon használható, letölthető Powerpoint oktatási anyagok, valamint egy részletes csillagászati kislexikon alkotják. Az oldalon emellett helyek kapnak a legfrissebb, a csillagászat oktatásával, pályázatokkal, vetélkedőkkel és programokkal kapcsolatos hírek, felhívások is.
Megnézem...Siemens Discovery Box oktatási program Tudáspróba ismeretterjesztő játéka

Siemens Kutatódoboz - Felfedező lehetsz! Ötperces 3 tudáspróbájának nyári fordulója az eddigieknél több kérdéssel és nyereménnyel vár benneteket! Ezúttal csak online játszhattok a oldalon.
Megnézem...Versenyezzünk! Ki gépel gyorsabban?

A Type Racer nevű angol nyelvű honlapon, az éppen az oldalon járó emberekkel lehet verseny-gépelni. Elég vicces a játék, akkor is gépel az ember 20 percig, ha nem akart. A versenyt kis autókon követhetjük, amelyek a gépelés sebességét követik. Így lesz az egyszerű gépelés feladatból izgalmas autóverseny.

Megnézem...


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   17   18   19   20   21   22   ...
Copyright © Gyakorolj.hu