Oktatóprogramok
évfolyam szerint:

tantárgy szerint:


További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   18   19   20   21   22   

Zöld Béka tanár úr honlapja

Azzal a céllal hoztam létre ezt az oldalt, hogy összegyűjtsem a legkülönfélébb pedagógiai anyagokat, melyekkel megkönnyíthetjük mindennapi munkánkat. Köszönöm az eddig beküldötteket és szívesen, érdeklődve várom/várjuk a következőket! Mindenkinek nagyon jó munkát kívánok!
Zöld Béka tanár úr
Megnézem...


http://play.typeracer.com/


Elrejtett képek

Keresd az elrejtett képeket! Jó játék!
Megnézem...Érdekes képek

Érdemes felkeresni ezt az oldalt, van rajta néznivaló bőven!
Megnézem...Erdei iskolai feladatok

Feladatok erdei iskolához
Megnézem...Kis környezetvédő

Kis környezetvédő munkafüzet letölthető
Megnézem...Könyvek letöltése

Beáta ajánlotta a következő oldalt:
Az ajánlott oldalon közel 300 tudományos könyvet, szakkönyvet és tankönyvet lehet letölteni elektronikus formátumban. A letöltés fejezetenként 4 Ft/oldal, teljes könyvnél 3,5 Ft/oldal. A dokumentum 1x legálisan kinyomtatható és korlátlan alkalommal olvasható.
Megnézem...Szintén Beáta ajánlotta

A Bábel Web Antológia célja, hogy a felhasználók saját nyelvükön kapjanak ízelítőt a világ különböző országainak irodalmából. Bár az angol mint közvetítő nyelv elterjedése lassacskán megoldja a nemzetek közti kommunikációt, egymás kultúrájának megismerésében jelentős szerepe van a szépirodalomnak, amely a maga teljességében csak a műfordításoknak köszönhetően juthat el egyik nemzettől a másikig. A Bábel Web Antológia betekintést nyújt a különböző irodalmakba, és azok különféle nyelvű műfordításaiba. Az interneten természetesen csak rövid szövegek, versek, illetve prózarészletek olvashatók, eredeti és fordítás párhuzamosan – avatott szerkesztők válogatásában.
Megnézem...Ötletes és érdekes oktatási segédanyagok az Európai Unió megismertetéséhez

A webhelyen feltüntetett weboldalak, tájékoztató füzetek, könyvek, térképek és poszterek bemutatják az Uniót, és ismertetik az EU tevékenységét.
Megnézem...Készítsd el a családfádat!

Egyszerűen kezelhető családfa készítő program.
Megnézem...INFORMATIKA - Ingyenes elektronikus Tananyag

Cél, hogy az itt elhelyezett elektronikus tananyagok megkönnyítsék az informatikát tanulók és tanítók dolgát.
Megnézem...Mesék, melyeket érdemes elolvasni...

Szeretettel írt, vidám és tanulságos mesék...Megnézem...


Előadássorozat

A suli.net.tan pályázat keretében hat részből álló országjáró előadássorozatot szervezünk. Egy-egy alkalommal négy prezentációt láthat a közönség, melyeket a pályázat résztvevői, gyakorló pedagógusok tartanak.
Az előadások célja az, hogy minél több tantárgy keretében minél több jó példa kerüljön bemutatásra az IKT eszközökkel támogatott tanítás és tanulás területéről. Reményeink szerint sok, közvetlenül hasznosítható, jó ötlet, módszertani megoldás bemutatásával tudjuk támogatni bármely tantárgy keretében a digitális kompetencia, mint kulcskompetencia fejlesztését.
Az előadások, prezentációk interaktívak, lehetőség nyílik az adott témával kapcsolatban konzultációra, vitára is.
Megnézem...


Történelemtanítás - Online történelemdidaktikai folyóirat

Kezdeményezésünk célja a magyar történelemoktatás színvonalának emelése, a történelemdidaktikai/módszertani ismeretek bővítése, valamint a történelemdidaktika szerepének erősítése. Abban reménykedünk, hogy látogatóink nem csak olvassák folyóiratunkat, hanem aktív részesei is lesznek munkánknak.
Megnézem...


Zaklatás a gépből

Bár a felhasználók egymás közötti gyalázkodása leginkább a netes fórumokat jellemzi, az iWiW-en, a Facebookon és más hasonló közösségi oldalakon is komoly inzultus érhet bárkit még akkor is, ha nem közszereplő. Miként lehet fellépni az ilyen támadásokkal szemben? Milyen büntetésre számíthat az, aki más fiókjába lép be illetéktelenül, netán haragosa nevében regisztrál kamu adatlapot? Egy biztos, nem érdemes várni.
Megnézem...


Ötletek ügyeskezűeknek

Fércművek - avagy ötletek technika órákra vagy csak saját örömünkre.
Megnézem...
További oldalak
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   18   19   20   21   22   ...
Copyright © Gyakorolj.hu